31-05-2019

tilbage efter 3 år

❤d. 31. maj 2019

Tak til alle, der tålmodigt har locket ind på min hjemmeside, trods mit fravær.

Den første side på hjemmesiden her er opdateret for ikke sååååå længe siden igen. Den handler om den faktor, at min far døde af kræft i oktober ´16. Eftersom jeg var meget knyttet til min far, kom jeg i en sorg-periode, som har varet ind til nu. Sorgen er taget af, eller rettere: jeg har lært at leve med den. Om den nogensinde går helt væk, ved jeg ikke. Men jeg tvivler på det.

 

Men altså selvfølgelig er der sket mange andre ting i mit liv. Som der jo gør på næsten 3 år.

 

Men først vil jeg lige svare på nogen af de indlæg, der har været i min gæstebog. Til personen, der skrev ´get a life´, vil jeg svare, at det er jo netop det, jeg har haft. (og gerne skulle til at have igen)  Det er næsten ikke værd at svare på, for så uintelligent og ignorant er kommentaren. Kan ens tro ikke være en stor part af ens  liv? Kan man ikke vie en stor del af ens liv til det? Er det ikke bedre at have en passion, end at genere folk på nettet? Har præster og katolikker etc., der vier deres liv til deres tro, spildt deres liv?? Held med at mene det; held med at forsøge at forklare dem det... Men det er jo ikke en mulighed. Bedre er det, som jeg allerede har været inde på før, at sidde bag skærmen og forsøge at fornærme folk. Hvad du får ud af det, kan jeg i mine vildeste fantasier ikke forestille mig... Et eller andet måske??? 🤒 Ja, det er en smiley, der er ved at kaste op 🤪

Ja, vred og indgineret kan jeg også blive. Selvom det i virkeligheden ikke er værd at spilde hverken tid eller kræfter på.

--- Til jer andre, der har haft vedkomne og søde spørgemål om wicca og om wicca-bryllup, om man kan bruge wicca til sorgen over at miste ens kæreste... Wicca-bryllup foregår ved, at man finder en covern. En gruppe af folk, der sammen dyrker det. Der sammen fejrer sabbatter og så videre. Desværre er jeg ikke opdateret på, hvor disse grupper findes. Og derfor kan jeg ikke lede dig i den retning. Men jeg vil mene, at man kan finde dem på nettet. Så søg, og du skal finde. Held med det ❤ Man må ikke bruge hvid magi til at tiltrække andre. Ikke til kærlighed i hvert fald. Man udøver på den måde magt over dem. Binder dem og fratager dem deres fri vilje. Det er ikke noget, man må i hvid magi. Så der kan jeg desværre ikke hjælpe dig. Men at komme over sorgen, er noget helt andet..... Men jeg kan se, at det var helt tilbage i ´18, du skrev, så jeg håber, der kom en løsning på det...

I en periode gik jeg helt væk fra min store passion, at skrive breve. Jeg havde ellers været aktiv penneven, siden jeg kunne holde på en pen som 9-årige. Men der var mange ting, der derpå hændte. Mest af alt skyldtes det nogen dårlige oplevelser med én bestemt penneveninde. Det gjorde ondt ind i min sjæl. Og jeg følte mig brændt ud. Det førte med sig, at jeg stopped med alle penneveninder, pånær 2, som jeg havde kendt siden 1998. Det er jo alligevel et stykke tid. Og dem skriver heg heldigvis stadig med. Dejlige damer ❤ Efter en lang periode uden anden skriven end til dem + trofast og ivrig timevis daglig skriven i min dagbog, er jeg kommet på på hesten igen og skriver med en del dejlige tøser. De gør mit liv bedre og mere betydningsfuld. Så tak til dem 💋 Men ikke tak til post nord, der KUN kommer fuc**** een gang om ugen. Hold da op, hvor er det ringe. Istedet for at give folk mulighed for at skrive, at ville skrive, sætter de priserne på breve op til UHØRT høje priser. 10,- kr. for det billigste brev indenlands. Og 30,- kr. for det billigste brev udenlands. Endda til Norge eller Sverige, jeg er simpelthen mere end forarget. Skulle det gøre, at folk gerne vil skrive. I think not!!! Og at det tager en million år, før brevene kommer frem, er simpelthen så kritisabelt, at jeg nærmest ikke har ord for det. Jeg tror, at vi har det ringste postvæsen på kloden, i den vestlige del af den, i hvert fald. Dét siger ikke så lidt.

Så fik jeg brændt noget krudt af der 😀