06-07-2019

Alternativ til medicin

Nada er der samme som øreakupunktur. Først vil jeg lige forklare, hvordan det forgår: Man får nåle i ørerne, i forhold til, hvor det skal hjælpe. For mit vedkomne er det angst, det skal afhjælpe. Så det, der sker er, at jeg får 5 nåle i hvert øre. Desuden en imellem øjenbrynene; det tredje øje, kan man også kalde det punkt. Og endelig fire nåle i issen. De punkter, de nåle rammer i issen der, kaldes de 4 søstre. Både nålene i panden og i issen, skal katalysere den virkning, som nålene i ørerne virker på. Dér sidder man så i 45 minutter. I ro og frem, uden at tale.

Efterhånden har jeg fået det mange gange. Både mens jeg var indlagt i ´16, efter min fars død. Jeg sov ikke i 18 dage, trods nålene. Men i denne tid er jeg i et forløb, hvor jeg grundet stress og angst, får det 2 gange om ugen. Det er en sygeplejerske fra psykiatriske hospital i Randers, der er min ´nålemager´.

Filosofien bag nada er fra den traditionelle kinesiske medivin og filosofi.

Det hjælper med det samme, er min oplevelse fra dette forløb, jeg er i gang med nu. Man bliver beroliget. Meningen er også, at virkningen skal sætte gang i ens selvhelbredelse. For kroppen og dermed sindet, bliver hjulpet af, at det autononome nervesystem bliver bliver stimuleret gennem kroppens hormoner og transmitter-stoffer. Det skal også tilføjes -  meget vigtigt - at det ingen bivirkninger har. så når man er begyndt at bruge det i rigt mål, kan detjoo ikke være bedre, i forhold til at man tager mindre, eller måske stopper helt med medicinen.

Det får min varmeste anbefaling 🙂