02-09-2019

kædevest

I dag har jeg modtaget en kædevest, som jeg har søgt gennem kommunen. Et hjæpemidddel, simpelhen. den virker som en kuglevest eller en kugledyne. kuglerne stimulerer sanserne, når man bevæger sig, og skaber den et pres, der virker beroligende. At kuglerne hele tiden tilpasser sig ens krop, har en meget gavnende virkning, når man taler om at komme ned i gear. Det er i hvert fald det, jeg eftersøger og efterspørger.

For mig er det rart, at føle den tyngde, der er i min kugledyne. Men den er stor og uhandy. Derfor søgte jeg denne vest. Egentlig søgte jeg en kuglevest, men det var kædevest, der kunne lade sig gøre at få fat på. Og jeg er glad for at prøve, om det er noget, der - forhåbentlig - ville kunne gøre en forskel på den uro og angst, jeg dagligt døjer med.

Ja, jeg vil ikke sige, at jeg er villig til at prøve alt, for der er da grænser og de er ikke særlig vide, for jeg vil ikke eksprimentere og afprøve diverse mere eller mindre sjove ting. Men noget, jeg kan stå inde for, det afprøves.

Nada er jeg stoppet med, da der opstod en vis uenighed om tingene, med den behandler jeg havde.

Men nu afprøver jeg altså kalorius her, som I ser på billedet. Meget kan man sige, men særlig diskret eller yndig er den nu ikke!!!